8 creatieve manieren om een bakfiets te gebruiken voor uw volgende vakantie

Bakfiets

Een Vogue bakfiets van Fietsunie is niet alleen handig voor het vervoeren van kinderen en boodschappen, maar ook voor het maken van avontuurlijke vakanties. Een bakfiets biedt namelijk veel mogelijkheden voor een actieve en avontuurlijke vakantie. In dit artikel worden 8 creatieve manieren om een bakfiets te gebruiken voor uw volgende vakantie besproken.

  1. Fietsvakantie: Een bakfiets is perfect voor een fietsvakantie met het hele gezin. U kunt gemakkelijk al uw bagage meenemen en genieten van de mooie fietsroutes. Om moeite te besparen op vakantie kunt u uw huidige bakfiets omtoveren in een elektrische bakfiets met een ombouwset elektrische fiets.
  2. Kampeervakantie: Een bakfiets biedt genoeg ruimte voor een tent, slaapzakken en andere kampeeruitrusting. Zo kunt u gemakkelijk van camping naar camping fietsen.
  3. Strandvakantie: Een bakfiets is ideaal om spullen mee te nemen naar het strand. Zo kunt u bijvoorbeeld een parasol, strandstoelen en een koelbox gemakkelijk meenemen.
  4. Wandelen: Als u gaat wandelen, kunt u uw spullen in de bakfiets meenemen en parkeren op een strategische plek om van daaruit te vertrekken.
  5. Mountainbiken: Ook voor een mountainbike-vakantie is een bakfiets handig. U kunt uw mountainbikes gemakkelijk vervoeren in de bak en zo naar verschillende trails rijden.
  6. Stadsverkenning: Een bakfiets is perfect om een nieuwe stad te verkennen. U kunt gemakkelijk uw bagage meenemen en op de fiets verschillende bezienswaardigheden bezoeken.
  7. Fotografie: Als u een fan bent van fotografie, dan kunt u uw camera-uitrusting gemakkelijk meenemen in de bakfiets. Zo kunt u bijvoorbeeld mooie landschapsfoto’s maken.
  8. Picknick: Met een bakfiets kunt u eenvoudig een picknick organiseren. U kunt uw picknickmand en -kleed meenemen en zo een mooie plek vinden voor een ontspannen lunch.