Bandenservice Arnhem laat u veilig rijden

Er bestaan tientallen banden merken en type autobanden op de markt. Welke voor uw auto geschikt is, is voor u bijna niet meer te snappen. Elke weg- of weersituatie vraagt om specifieke kwaliteiten van een autoband. U weet dat de conditie van een band zeer belangrijk voor uw veiligheid is, rijdt dus niet met een band als er minder dan 2,5mm profiel op zit. Een band moet vervangen worden bij een profieldiepte van 1,6 mm dan zijn de banden wettelijk aan vervanging toe. Bij winterbanden is dit, als er minder dan 4 mm profiel op zit. Besluit u uw banden te laten vervangen door bandenservice Arnhem? Dan zullen zij uw auto op verschillende punten controleren zoals remmen, verlichting, en vloeistoffen.

Naarmate de band slijt zullen die goede eigenschappen verminderen. Als automobilist zul je dat merken in kritische situaties. Met een versleten band kan de remweg op een nat wegdek gemakkelijk twee keer langer zijn dan die van een band met volledig profiel! Ook wordt de kans op aquaplaning aanzienlijk groter als de band versleten is. Laat uw banden daarom vervangen door bandenservice Arnhem!

Bandenservice Arnhem is een onafhankelijk autobedrijf en zijn daarom niet gebonden aan een bepaald merk. Bandenservice Arnhem is er naast reparatie en vervanging van banden ook voor andere reparaties en onderhoud van een auto. Zij zijn erop gericht om u zo goed mogelijk van dienst te zijn met o.a. APK, remmen, uitlaat, accu’s, airco’s, etc.

Waarin is bandenservice Arnhem nog meer gespecialiseerd?