De voordelen van een Zappi laadpaal

In 2016 werd het merk Zappi opgericht door de Britse fabrikant MyEnergi. Het doel was om een laadpaal te creëren die anders is dan die van de concurrentie. Ze zijn daar ook prima in geslaagd, omdat de Zappi laadpaal een geavanceerd product is met verschillende mogelijkheden en functies waarmee je energiezuinig en efficiënt je elektrische auto kunt opladen. Lees snel verder als je meer wilt weten over de laadpalen die zij maken en wilt weten waarom het een zeer goede keuze is. 

De Zappi laadpaal is intelligent

De Zappi laadpaal is zeer intelligent en heeft dan ook de nieuwste laadtechnologie aan boord. Ze maken gebruik van een slimme laadtechniek waarmee je een elektrische auto efficiënter en flexibeler kunt opladen. Ze hebben functies, zoals Dynamic Load Balancing, waarmee het laadvermogen op basis van de capaciteit wordt aangepast. Hiermee wordt voorkomen dat het elektriciteitsnet te zwaar belast wordt en dat er geen overbelasting plaatsvindt. Ook het energieverbruik wordt zodanig geoptimaliseerd, zodat je altijd zeer voordelig de elektrische auto kunt opladen.

Een Zappi laadpaal is ook een slimme laadpaal die eventueel met het Wi-Fi netwerk te verbinden is en via een app te bedienen is. Via de app kun je de laadpaal vergrendelen en ontgrendelen, maar je kunt ook de statistieken raadplegen, tijdschema’s instellen en het energieverbruik monitoren. Door deze functies krijg je meer grip over hoe en wanneer je de laadpaal gebruikt.

Duurzame oplossing

De Zappi laadpaal is ook een duurzame oplossing, omdat je de elektrische auto in de Eco+ modus kunt opladen. De laadpaal is te integreren met zonnepanelen, zodat je de opgewekte energie met de zonnepanelen direct kunt gebruiken om je elektrische auto op te laden. Dit is ook de meest voordelige en groene manier om je auto van stroom te voorzien. De laadpaal is eventueel ook te integreren met andere systemen, zoals de thuisaccu waarin energie wordt opgeslagen. Je zou die energie eventueel kunnen gebruiken voor het opladen van je voertuig.

De Zappi laadpaal is 100% veilig en betrouwbaar

Heb je het weleens meegemaakt dat je de auto bij een openbare laadpaal plaatst en aansluit, om er vervolgens na een aantal uren achter te komen dat je auto niet opgeladen is? Dat is heel vervelend, maar met een Zappi laadpaal op je eigen terrein heb je dat probleem niet meer. De laadpalen van het merk zijn dan ook heel betrouwbaar en daarnaast ook 100% veilig. Door de intelligente software en IP65-gecertificeerde onderdelen hoef je nooit bang te zijn voor een overbelasting van het elektriciteitsnetwerk, kortsluiting en andere gevaren die bijvoorbeeld voor brand kunnen zorgen.

Gebruiksvriendelijke oplossing

De Zappi laadpaal is ook ontzettend gebruiksvriendelijk, want al een goede reden is om voor deze oplossing te kiezen. Zowel de installatie als het gebruik zelf is heel eenvoudig, maar we adviseren om de installatie altijd door een expert te laten verrichten. Je hebt immers te maken met elektriciteit en een incorrecte aansluiting kan voor vervelende problemen zorgen. Daarnaast ben je ook niet verzekerd als mensen zonder certificering aan het elektriciteitsnetwerk werken en de kans is groot dat je oplossing niet goed of helemaal niet werkt of dat je te maken krijgt met andere vervelende problemen, zoals kortsluiting. Wil jij een laadpaal kopen? Dan moet je bij Laadpaal Outlet zijn!