Een tweedehands scooter in Utrecht gaan kopen

tweedehands scooter Utrecht

Al een tijd wilde ik een tweedehands scooter in Utrecht kopen, hiervoor heb ik al meerdere winkels bezocht. Helaas zat mijn smaak en de prijs er niet tussen en daarom ben ik verder gaan zoeken. Tot ik bij de FietsenFavoriet  terecht kwam. Hier hebben zij een enorme keuze aan fietsen maar ook aan brommers. Via de website had ik al het één en ander voorbij zien komen, maar in werkelijkheid stonden er nog veel meer. Rustig en op mijn gemak ben ik langs alle exemplaren heen gelopen.  Er waren er twee die echt de moeite waard waren en waar ik wel een proefrit mee wilde rijden.  tweedehands scooter in Utrecht

Een mooie tweedehands scooter in Utrecht gekocht

Na mijn proefrit op een zeer mooie brommer, heb ik er nog een nachtje over geslapen. Dit deed ik om er zeker van te zijn of ik wel een goede keuze zal maken. Maar ook de volgende morgen stond mijn besluit vast ik ga een tweedehands scooter in Utrecht kopen.

Dezelfde middag ben ik terug naar de FietsenFavoriet  gegaan en hier nog één rondje op de brommer van mijn keuze gemaakt. Nu wist ik het 100% zeker, deze wilde ik echt hebben. Nog even op naam overschrijven en ik kan de weg op.