Het missen van de trein uiteindelijk geen probleem

Taxi Aria

In de nacht van zaterdag op zondag is er veel gebeurt. Veel gebeurt op een positieve manier. Ik ging namelijk uit in het centrum van Doetinchem. De stemming zat er bij mij en mijn vrienden goed in. Zo dronken we heel wat biertjes. Dat was misschien ook wel de reden dat we de tijd niet meer in de gaten hielden. Daarom miste we vervolgens onze trein, de laatste trein.

Taxi Aria

Taxi Doetinchem maakte een uitzondering

 

Toen dat gebeurde wisten we even niet wat we nou precies moesten doen. Ook zagen we dat er geen bussen meer reden naar onze bestemming. Wel zagen we dat de eerstvolgende bus pas over een paar uur kwam, maar omdat het al 4 uur was, hadden we geen zin om te wachten daarop. Daarom kozen we voor de optie om een taxi te nemen. We belde naar taxi Doetinchem, waar we een hele tijd geleden een goede ervaring mee hadden. Aan de telefoon was te horen dat ze het druk hadden maar dat er toevallig wel een auto in de buurt was die voor ons een uitzondering konden maken. We vonden dit erg aardig van taxi Doetinchem.

Taxi Aria

 

Wederom een fijne ervaring

10 minuten nadat we hadden gebeld met taxi Doetinchem, was de auto al gearriveerd op het station van Doetinchem. We stapte snel in want het was best koud s ’nachts. Bij binnenkomst werden we vriendelijk ontvangen en vroeg de chauffeur meteen wat de eindbestemming was. Wij gaven de nodige informatie en de chauffeur begon gelijk met rijden. Uiteindelijk waren we zo op de plaats van bestemming. We bedankte de chauffeur en kijken terug op wederom een fijne ervaring met taxi Doetinchem.