Op vakantie kom je dit tegen

Een geliefd land voor een vakantie is Frankrijk. Veel Nederlanders gaan hier zomers of in de andere seizoenen naar toe. De temperatuur is vaak hoger dan die in ons land en er is meer dan genoeg te doen. Het is een enorm groot land waardoor we er ook vaak meerdere keren heen gaan. Wanneer je in dit land bent zie je erg verschillende huizen vergeleken met Nederland. Wat al lange tijd opvalt zijn de verschillende beton cire kleuren in badkamers. Beton cire is al langere tijd in Frankrijk te bewonderen en heeft ook zijn weg naar Nederland gevonden. Mogelijk is hieruit de inspiratie van betonlook verf gekomen.

Meer dan genoeg keuzes

Naast beton cire en betonlook verf is kalkverf kopen ook een optie. Deze drie opties geven je meer dan genoeg keuzes om je huis en de verschillende kamers een goede leuk te geven. Voor de ruimtes waarin veel vocht aanwezig kan zijn is het soms noodzakelijk om coating aan te brengen. Dit is een beschermende laag tegen vocht en vuil. Op deze manier blijft de kwaliteit waarvoor je hebt gekozen zo goed mogelijk. Zoals eerder geschreven is er inspiratie uit Frankrijk gehaald. In dat land is er nog veel meer te beleven om inspiratie op te doen of gewoonweg te genieten.

Van bergen naar het strand

Wat Frankrijk een fantastisch land maakt zijn de verschillende gebieden. Zo heb je hoge berggebieden, maar ook een enorme kustlijn. Het grenst aan meerdere andere Europese landen en heeft een klimaat waar van alles in te doen is. In de winter is er de mogelijkheid om aan wintersport te doen. De gebergte liggen vaak helemaal onder sneeuw. Zomers is er juist een heel warm klimaat en kan je in de zon genieten van de zee of een zwembad. Waarbij je moet opletten niet te verbranden door jezelf goed in te smeren