Tips om een auto te vervoeren

Heb je je wel eens afgevraagd hoe een nieuwe auto nieuw blijft? Terwijl die bijvoorbeeld aan de andere kant van de wereld is gemaakt? De auto heeft duizenden kilometers moeten reizen om op de plaats van bestemming aan te komen. Al deze kilometers zie je niet terug op de kilometerstand. Hoe doen ze dat toch? Hoe kun je je auto vervoeren zonder dat het aantal gereden kilometers omhoog gaat?

Tip 1: Autotransport

Om nieuwe auto’s als een nieuwe auto in het land van bestemming aan te laten komen is er een speciale autotransport. Deze manier van het vervoeren van auto’s is ideaal. De auto’s staan namelijk vast op een grote oplegger. Daardoor hoeven ze zelf geen kilometers te rijden, maar worden ze naar de plek van bestemming gereden. Het is een ideale oplossing voor nieuwe auto’s. De autotransport door Europa gaat ook echt door heel Europa. Een bedrijf dat in autotransport gespecialiseerd is, is Transporting Wheels . Zij zullen de auto als nieuw aan laten komen op de plaats van bestemming!

Tip 2: Schip

Een tweede tip om een auto te vervoeren is met een schip. Je kan immers niet met een vrachtwagen de zee over, mits de vrachtwagen op een schip staat. Een nieuwe auto wordt in een grote container geladen. Hij wordt goed beschermd tegen eventuele schade. Vervolgens wordt deze container op het vrachtschip gezet. Daarna zet het schip koers naar de plaats van bestemming. Eenmaal aangekomen wordt de zeecontainer uitgeladen en wordt de auto op autotransport gezet.