Maak je bike compleet

Maak je motor compleet met een telefoonhouder op motor, en een koplamp halo. Om de accu in topconditie te houden tijdens de winterstop sluit het tijdens de stalling aan op een druppellader accu. Maar je kunt veel meer doen om je bike compleet te maken.

Groot assortiment accessoires

Een caféracer is een motor met zo min mogelijk. Toch een kuip, net een randje kunststof rond de koplamp halo kan een mooie lijn geven. Een telefoonhouder op motor is er niet voor het mooi, het is bijzonder functioneel, en daarom mag het niet ontbreken. De druppellader accu is een verhaal apart. Het is een gegeven dat een accu niet te lang moet stilstaan, dat dan de conditie achteruit gaat. Met een klein lampje de accu leger laten lopen om die daarna weer langzaam op te laden zorgt dat de accu betrouwbaar blijft. Maar de webwinkel heeft veel meer om jouw bike compleet te maken.

Van een kleine aanpassing tot volledig restylen

Als motorrijder zit je in het zicht. Met motorkleding kun je het plaatje compleet maken door bijvoorbeeld een helm te kiezen die dezelfde kleur heeft als de motor. Echter iedere motorrijder weet dat kleding om meer redenen belangrijk zijn dan mooi en warm, het is ook voor de veiligheid. De kleding van de webwinkel is veilig, en als extra zijn er speciale lijnen voor ladies en kids. Naast de telefoonhouder op motor, druppellader accu, en de koplamp halo koop je de kleding eenvoudig online. De webshop heeft veel voor de biker. Opvallend is dat je er ook terecht kan als je de motor nog moet bouwen, want spatborden en een benzinetank is leverbaar. Bekijk de druppellader accu, telefoonhouder op motor, kuip, koplamp halo, kleding, helmen, en andere accessoires op de website.